تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد

توییت ظریف درباره دیدار پرثمر با همتای چینی خود

توییت ظریف درباره دیدار پرثمر با همتای چینی خود وزیر خارجه کشورمان در توییتی اعلام کرد که دیدار پرثمری با همتای چینی خود داشته است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۳ - ۱۹ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 10
کد خبر: ۶۲۴۲۳

به گزارش راهبرد معاصر محمدجواد ظریف، وزیر خارجه کشورمان روز شنبه در توییتی نوشت: همین حالا دیدار رو در رویی پرثمری با دوستم خوبم وانگ یی، عضو شورای دولتی و وزیر خارجه چین داشتم. دیدارهای حضوری در این بازه زمانی خاص کافی است تا نشان دهد که دو طرف اهمیت زیادی برای روابط میان دو کشور قائل‌ هستند.

ظریف گفت: ما اجماع بر سر گستره‌ای از مسائل همچون عمیق‌تر کردن روابط دوجانبه، توسعه برنامه همکاری ۲۵ ساله، حفاظت از توافق هسته‌ای ایران و مخالف با یکجانبه‌گرایی را تقویت کردیم.
وی در ادامه آورده است‌: با درنظر گرفتن پنجاهمین سالگرد روابط دیپلماتیک دو کشور در سال ۲۰۲۱ به عنوان فرصتی تازه، باور دارم که مفهوم مشارکت جامع راهبردی بین دو کشور در آینده غنی‌تر خواهد شد.

وی در توییت دیگری به انگلیسی نوشت: مذاکرات پرثمری در تنگچونگ زیبا با دوستم وانگ یی در خصوص شراکت استراتژیک جامع داشتم‌. ما یکجانبه‌گرایی و تلاش آمریکا برای ایجاد جهانی تک قطبی را رد کردیم. همچنین در خصوص تقویت روابط از جمله برنامه ۲۵ ساله، همکاری‌های منطقه‌ای، حفظ برجام و همکاری در خصوص واکسن توافق کردیم‌.

وزیر امور خارجه کشورمان به دعوت وزیر امور خارجه چین و در راس هیئتی بلند پایه به چین سفر کرده است. او بعدازظهر جمعه با استقبال مقامات این کشور وارد استان یون نان در جنوب چین شد.

ایسنا

کلمات کلیدی: ظریف ایران چین
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار